2022

Vilda Kidz

VINCI Foundation stöttar Projektet Vilda Kidz.

Vilda Kidz ger barn som vanligtvis inte har de ekonomiska förutsättningarna att delta i aktiviteter en chans att komma ut i naturen på ett ”överlevnads- och fiskeläger”. På lägret får barnen prova på hur det är att fiska och delta i andra aktiviteter med temat ”överlevnad”. Alla barn får napp i form av en godispåse och vill man så får man behålla sitt fiskespö när man åker hem. Projektet anordnar 8-10 läger och erbjuder fiskekort och bensinpengar till flera familjer.

Aktivitetsklubben

VINCI Nordic Foundation stöttar Aktivitetsklubben med 100 000 SEK.
Stort tack till vår sponsor Martin Mörk.

 

Se video

 

Hus for Ukraine

VINCI Nordic Foundation stöttar HUS med 100 000 SEK. Alla vi vet vad som händer i Ukraina just nu. HUS hjälper ukrainska flyktingar att få ett andra hem i Danmark. Detta är den första danska organisationen som väljs ut.
Tack till vår sponsor Sarah Lam.

 

Se video

Lagarbetet

VINCI Nordic Foundation stöttar Lagarbetet med 50 000 SEK.
Stort tack till vår sponsor Jonas Thimfors.

 

Se video

Tandemeventyret

VINCI Nordic Foundation stöttar Tandemeventyret. Detta äventyr är en unik cykelresa som skapat glädje och samhörighet för en utsatt grupp.
Nedan har du en intervju med grundaren av projektet, Yoo Lene Bråten.

 

Se video

 

Tigers

Under 2022 sponsrar VINCI Nordic Foundation tolv anställdas välgörenhetsprojekt. Ett av dessa var basketklubben KFUM Tigers som fick 50 000 kronor för spelarutveckling, utrustning och utbildning.

Tack till Helsingborgs Dagblad som nyligen lyfte upp initiativet! Vi på stiftelsen blir mycket stolta när våra insatser gör skillnad i samhället.

 

Se inlägg

 

Hjältarnas hus

Vi sprider värme med ett besök på ett av våra hjärteprojekt, invigningen av PLAYSET på Hjältarnas hus i Umeå. VINCI Nordic Foundation önskar alla en fin sommar och ser fram emot nya projekt att stödja under 2022.

 

Se video

© Vinci Foundation 2022