Vanliga frågor

Måste jag veta vilken organisation jag vill stötta när jag skicka in en intresseanmälan?

Ja! Du väljer själv vilken organisation som du vill ge ditt stöd. Om du inte har något eget förslag, men ändå känner att du vill engagera dig föreslår vi att du pratar med dina kollegor. Kanske kan ni gå ihop ett gäng och göra det här tillsammans?!

Hur mycket måste jag engagera mig?

Hur mycket du måste engagera dig är helt upp till dig själv, organisationen och din chef. Det finns inget krav på att du måste vara där x antal timmar, utan ni kan komma fram till vad som passar just er. Projektet löper under 6-12 månader så du kan själv fördela din tid under perioden. Under projektets gång vill vi att ni dokumenterar hur mycket tid ni har spenderat och vad vårt bidrag har lett fram till.

Vilken typ av organisation kan jag söka stöd för?

VINCI Foundation har valt att skänka pengar till välgörenhetsorganisationer. Det är alltså viktigt att organisationen uppfyller det kriteriet.

Måste jag vara anställd hos VINCI?

Ja, du måste vara anställd i ett nordiskt företag inom VINCI koncernen.

Hur mycket pengar kan jag ansöka om?

Det finns inga bestämda summor att förhålla sig till. Skriv i din ansökan hur mycket du beräknar att ni behöver till projektet.

Förbinder jag mig till något om jag skickar in en intresseanmälan?

Nej! När du skickar in en intresseanmälan kommer vi att kontakta dig – så att vi tillsammans kan prata om hur nästa steg kan se ut. Det är sedan upp till dig att bestämma om du vill fortsätta ditt engagemang eller avstå.

Kan jag engagera mig på arbetstid?

Om du kan engagera dig på arbetstid avgör din närmaste chef.

Måste jag engagera mig via en organisation?

Ja. Vi kan endast stödja välgörenhetsorganisationer eller företag. Vi kan inte stödja en enskild person eller ett projekt som du skulle vilja starta.

 

Har ni några andra frågor är det bara att höra av sig till: info@vincinordicfoundation.com

© Vinci Foundation 2022