Vanliga frågor

Måste jag veta vilken organisation jag vill stötta när jag skicka in en intresseanmälan?

Ja, du väljer själv vilken organisation som du vill stödja. Om du inte vet vilken organisation kan du alltid kolla med en kollega om dom har något förslag. Ni kan också gå ihop ett gäng och göra det tillsammans.

Hur mycket måste jag engagera mig?

Hur mycket du måste engagera dig är upp till dig själv, organisationen och din chef. Det finns inget krav på att du måste vara där x antal timmar, utan ni kan komma fram till vad som passar just er. Projektet löper på under 6-12 månader så du kan själv fördela din tid under perioden. Under projektets gång vill vi att ni dokumenterar när ni är där och vad vårt bidrag har hjälpt till med.

Vilken typ av organisation kan jag söka stöd för?

VINCI Foundation skänker bara pengar till välgörenhet så den organisation eller företag du väljer att stödja måste uppfylla det kravet.

Måste jag vara anställd hos VINCI?

Ja, du måste vara anställd i ett nordiskt företag inom VINCI koncernen.

Hur mycket pengar kan jag ansöka om?

Du kan ansöka om allt mellan 0-100.000 kronor.

Förbinder jag mig till något om jag skickar in en intresseanmälan?

Nej, om du skickar in en intresseanmälan kommer vi kontakta dig för att ta reda på mer. Om det är så att det inte längre är aktuellt kan du självklart avstå.

Kan jag engagera mig på arbetstid?

Om du kan engagera dig på arbetstid är upp till din närmsta chef att avgöra.

Måste jag engagera mig via en organisation?

Ja. Vi kan endast stödja välgörenhetsorganisationer eller företag. Vi kan inte stödja en viss person och ett projekt som du skulle vilja starta.

© Vinci Foundation 2020